Super zdjęcia,dzięki za wstawienie ich na forum.Powiedz mi Marcin z ilu lat fotografowania wybrałeś je,i ile czasu poświęciłeś żeby uwiecznić te extra ujęcia grodu nad Wietcisą.
Wolne Forum Danzig jest ekstra. W jednym miejscu tyle ciekawych tematów o Skarszewach. O wielu z tych bardzo interesujących spraw nawet nie słyszałam. No cóż, nie każdy czyta Dziennik Bałtycki, a z oficjalnych stron miasta i jego placówek kulturalnych o takich rzeczach nie można się dowiedzieć. Pewnie sami niewiele słyszeli.
Nie wiedziałam, że mamy w miasteczku takie talenty jak Marcin Woźny. Jestem pod urokiem tych zdjęć. Proszę o więcej.
Marcin Woźny
Wysłany: 2008-10-26, 18:00
M.MOSTOWY napisał/a:
Super zdjęcia,dzięki za wstawienie ich na forum.Powiedz mi Marcin z ilu lat fotografowania wybrałeś je,i ile czasu poświęciłeś żeby uwiecznić te extra ujęcia grodu nad Wietcisą.
Skarszewy pasjonują mnie od zawsze, a ich piękno staram się uwieczniać od około 2 lat. Po prostu się rozglądam...
_________________ Marcin Woźny
Marcin Woźny
Wysłany: 2008-10-26, 18:19
E. Zimmermann napisał/a:
Czy będzie dalszy ciąg Twojej galerii? Średniowieczne mury miejskie, baszty, przebudowane pozostałości zamku, dziewiętnastowieczne zakłady przemysłowe...
Pasja, życie i Skarszewy... będzie ciąg dalszy.
Marcin Woźny
Wysłany: 2008-10-26, 18:54 c.d. ...
Jeszcze trochę Skarszew...
IMG_1111.JPG
Plik ściągnięto 34451 raz(y) 64,45 KB
IMG_3174.JPG
Plik ściągnięto 34451 raz(y) 92,35 KB
IMG_2472.JPG
Plik ściągnięto 34451 raz(y) 109,25 KB
IMG_3012.JPG
Plik ściągnięto 34451 raz(y) 41,13 KB
Marcin Woźny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum