Pomógł: 14 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 1468 Skąd: Wolne Miasto
Wysłany: 2008-07-09, 14:29
Aaaa - już poprawione. Dziękuję za wskazanie literówki.
Jeśli schwytałeś jakieś nowe okazy - to parę wolnych wybiegów jeszcze w Zoo Akademii się znajdzie
Pomógł: 14 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 1468 Skąd: Wolne Miasto
Wysłany: 2008-07-09, 16:04
Ależ proszę bardzo
W ogóle możnaby trochę odświeżyć stan posiadania Zoo Akademii.
Niektóre zdjecia są bardzo stare, robione na marnym sprzęcie. Jakby ktoś ustrzelił ciekawsze okazy tych samych zwierząt to też można podmienić. A zapewne jest jeszcze sporo fauny nie zbadanej - to trzeba naprawić. Zapraszam myśliwych do współpracy.
Takie pomuchle (a raczej delfiny) są w sieni kamienicy przy Łąkowej 34. Ponieważ w budynku jest m. in. siedziba Miejskiego Konserwatora Zabytków, jest szansa, że za parę lat sień zostanie odnowiona, co m. in. pociągnie za sobą usunięcie grubych warstw farby olejnej - po tych pracach delfiny powinny prezentować się lepiej niż obecnie.
Pomogła: 10 razy Wiek: 48 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 3529 Skąd: Neufahrwasser b. Danzig
Wysłany: 2008-07-11, 14:52
Wyszłam z domu zdjąć pomuchle bliźniaki, ale przy koszarach zrobiłam w tył zwrot. Gorąco+lenistwo moje
Za to zdjęłam portowe lwy. Warzywód lwami stoi. Całe 5 sztuk strzeże Fischer Str.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum