Wysłany: 2009-10-30, 13:34 Spacer po Uniwersytecie Medycznym - wycieczka 14 XII 2009
Czy istnieje możliwość zorganizowania spaceru po okolicach Uniwersytetu Medycznego w Danzigu? Coś na wzór spaceru po Reichskolonie - 6 XII 2008. Piękna, ginąca w oczach zabudowa, coraz więcej tabliczek "Wstęp wzbroniony. Budynek grozi zawaleniem". Może warto to sfocić w sposób w miarę systematyczny? Taka "machina czasu"? Grupa spokojnie może fotografować. Wiem że sugestia nie w porę, ale warto moim zdaniem zrobić to przed pierwszym śniegiem.
Ostatnio zmieniony przez villaoliva 2011-08-09, 06:37, w całości zmieniany 4 razy
Klasyk_Light
Wysłany: 2009-10-30, 23:59 Re: Spacer po okolicach Uniwersytetu Medycznego
Piotr A. napisał/a:
Czy istnieje możliwość zorganizowania spaceru po okolicach Uniwersytetu Medycznego w Danzigu? Coś na wzór spaceru po Reichskolonie - 6 XII 2008. Piękna, ginąca w oczach zabudowa, coraz więcej tabliczek "Wstęp wzbroniony. Budynek grozi zawaleniem". Może warto to sfocić w sposób w miarę systematyczny? Taka "machina czasu"? Grupa spokojnie może fotografować. Wiem że sugestia nie w porę, ale warto moim zdaniem zrobić to przed pierwszym śniegiem.
JEstem tu "młody", choć mam już 50 lat, ale chciałem zapytac i poprosić, czy moglibyście, kiedykolwiek idąc na takie wyprawy (znane mi z innych Forum, np. www.werttrew.fora.pl) zwrócić uwagę Waszych aparatów cyfrowych na wszelkie ślady starego oświetlenia wewnętrznego i zewnętrznego, słupy oświetleniowe, lampy i ich pozostałości na murach i elewacjach, słupach itp. ???
Udokumentujecie też w ten spsób kawał oswietleniowej historii Polski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum