Dieter
Wiek: 88 Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 23 Skąd: do 1958 Gdansk
Wysłany: 2009-03-16, 14:50
Przepraszam, ale taki admini. jest dla mnie niewiarogodny.
Nietylko pseudonim, ale foto Chinczyka, wiek 95 lat i z OliVy - tak moglbys pisac, jakbys mial najmniej 64 lat!
Masz Ty powody, zeby za taka "sciana" sie ukryc?
Przyklad jest Twoim pierwszym obowiazkiem i calkiem co innego, jak to...
Dieter
Wiek: 88 Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 23 Skąd: do 1958 Gdansk
Wysłany: 2009-03-16, 16:38
fritzek napisał/a:
...te same problemy.
A jeszcze wieksze problemy mam, jak tu drugi admini. flaga z NRD sie identyfikuje, gdzie ja wprawdzie przez 15 lat pracowalem (mieszkajac w Hamburgu), ale zawsze nienawisc odczuwalem...
Pomógł: 12 razy Wiek: 51 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 804 Skąd: Marienburg
Wysłany: 2009-03-16, 18:17
Oj tam narzekacie na Matkę i Ojca Dyrehtorów forum. Ja uważam,że spełniają swoją misję i jestem całym sercem z nimi. Niech ich dzieło wzrasta w pokoju!!! Wszak trzeba siać nieustannie...
Dieter - Przyjacielu - Ty tu pewnie jako jedyny masz prawo zmienić podpis , że urodziłeś się w Wolnym Mieście Danzigu i obecnie mieszkasz obok największego miasta na Kaszubach - czyli pod Hamburgiem :flaga:Do zobaczyska w lecie w Nowym Porcie ( a może i Adminów poprosimy na spotkanko i Twoje opowieści , bo faktycznie masz o czym i kim opowiadać ) Hejka .
Szczerze pisząc, to od manifestu Pumeksa czuję pewny niesmak związany z symboliką, która się na forum... Jestem właśnie po dłuuuuugiej dyskusji z córką (II gimnazjum) i nie chce mi się powtarzać tej całej gaduły tego samego wieczora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum