Pomógł: 19 razy Wiek: 96 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 6911 Skąd: Oliva
Wysłany: 2010-03-30, 18:49
Również korzystam z gmaila i powiadomienia dostaję. Nawet przed chwilą.
Sprawdź przypadkiem czy powiadomienia nie ląduja w zakładce Spam.
Jeśli je tam znajdziesz to odznacz, że nim nie są.
Daj znać jaki efekt.
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 545 Skąd: Gdańsk Nowy Port Władysława IV
Wysłany: 2010-03-30, 19:19
villaoliva napisał/a:
Sprawdź przypadkiem czy powiadomienia nie ląduja w zakładce Spam.
Jeśli je tam znajdziesz to odznacz, że nim nie są.
Daj znać jaki efekt.
Faktycznie, tam się pochowały. Dzięki.
Zastanawia mnie tylko, jak to się stało, że one tam "lądowały"...? Jestem na 100% pewien, że nie oznaczałem maili od wolneforumdanzig@gmail.com jako spam... Samo się przecież nie zrobiło...
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 545 Skąd: Gdańsk Nowy Port Władysława IV
Wysłany: 2010-03-30, 19:46
villaoliva napisał/a:
Właśnie czasem się robi samo. Wina antyspamowego mechanizmu google.
A tym bardziej dziwne, że właśnie tylko maile z adresu wolneforumdanzig@gmail.com same do spamu uciekają. Z powiadomieniami z innych for nigdy mi się takie coś nie zdarzyło (i mam nadzieję, ze nie zdarzy...).
Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "Brak powiadomień." na Wolne Forum Danzig. W tym temacie użytkownik Jacko napisał odpowiedź. Możesz skorzystać z poniższego odnośnika aby zobaczyć odpowiedzi. Nie dostaniesz więcej powiadomień dopóki nie odwiedzisz tego tematu.
http://wolneforumdanzig.p...p?p=33379#33379
--
Wolne Forum Danzig
Forum miłośników Danziga i Pomorza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum